Groen licht voor Assen

Na goed overleg met het TT Circuit in Assen zijn wij overeen gekomen dat wij op 1 & 2 mei aanstaande aanwezig mogen zijn voor de NXT GP Dutch Open experience. Gezien de landelijke maatregelen kunnen wij helaas nog niet grote kartfeest neerzetten wat wij willen, maar kunnen we met enkele strenge maatregelen wÊl met elkaar het circuit op! Lees daarom de onderstaande punten goed door om op de hoogte te zijn van alle bijzonderheden. Alle inschreven rijders ontvangen per mail alle uitgebreide informatie. Let op: De NXT GP Experience op Assen is een onderlinge trainingsdag met wedstrijdsimulatie!

đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝗴đ—ŋ𝗮đ—ēđ—ē𝗮 𝗲đ—ģ 𝗱𝗮𝗴đ—ļđ—ģ𝗱𝗲𝗹đ—ļđ—ģ𝗴

Omdat wij wegens de Covid-19 maatregelen zo min mogelijk mensen op ÊÊn moment op ÊÊn terrein willen hebben is er besloten om het oorspronkelijke programma, verdeeld over twee dagen, op ÊÊn dag in te plannen. Hiermee rijden op zaterdag enkele klassen en op zondag. Zo zijn er minder mensen tegelijkertijd op het circuit.

Per dag rijden alle klassen drie vrije trainingen, 1 tijd training en 4 experiences.

Inschrijven, technische keuring en banden afgifte gebeurd op de zelfde dag maar kan ook de avond voor de racedag gedaan worden. Onze voorkeur gaat uit dat iedereen die de avond voor zijn of haar circuitdag al aanwezig kunnen zijn deze verplichte handelingen afgaat om drukte op de circuitdag te voorkomen.

Zaterdag 1 mei rijden de volgende klassen:

Cadet 160cc
Parolin Rocky
RK1/WF JR
Pro kart Sprint cup / 4-takt senior

Zondag 2 mei rijden de volgende klassen:

60cc/Minimax
Vrije klasse Junior
Vrije klasse Senior/Master
Wankel/Schakel

𝗡đ—Ģ𝗧 đ—Ĩđ—ŧđ—ŧ𝗸đ—ļ𝗲 𝗖𝘂đ—Ŋ 𝗲đ—ģ 𝗠đ—ļ𝗰đ—ŋđ—ŧđ—ē𝗮𝘅:

Helaas is er wegens een vol dagprogramma geen ruimte voor onze jongste coureurtjes in de NXT Rookie Cup. Deze coureurs zien we graag weer op Emmen bij het tweede event van 2021.

Ook is de Micromax klasse voor dit seizoen geannuleerd wegens te weinig deelnemers.

𝗖đ—ŧ𝘃đ—ļ𝗱-𝟭đŸĩ đ—ē𝗮𝗮𝘁đ—ŋ𝗲𝗴𝗲𝗹𝗲đ—ģ

Zoals in het begin van dit bericht al besproken kunnen wij alleen ons dagprogramma uitvoeren op Assen als wij ons houden aan strenge maatregelen. Hieronder volgen enkele van onze maatregelen:

1:Maximaal 1 persoon per coureur wordt toegelaten op het circuit.
2: Per officieel raceteam (ter beoordeling van organisatie) mogen een teambaas en extra monteur mee.

3: Alle aanwezige dienen bij binnenkomst een geldige, negatieve Covid-19 testuitslag van maximaal 48 uur te laten zien of moeten een sneltest laten uitvoeren bij ingang van het circuit.

4:Over het gehele terrein geldt een mondkapjesverplichting.
5: Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand.
6:Alle algemene gezondheidsregels omtrent Covid-19, te vinden in ons reglement, zijn van toepassing.

Je niet houden aan de regels betekend einde circuitdag voor jouzelf en jouw coureur!