BSR Electric

Blue Shock Race - Electric

Nieuw binnen het NXT GP Dutch Open 2022 is het Blue Shock Race kampioenschap. Dit is het eerste, volledige elektrische kartkampioenschap van Nederland! Wij zijn erg trots om deze primeur te mogen hebben.

Het BSR concept bestaat uit drie verschillende motoren. De EK-Mini heeft een 7kW motor en is bedoeld voor rijders tussen de 7 en de 12 jaar. De EK-Junior heeft een 18kW motor en is bedoeld voor rijders tussen de 12 en de 15 jaar. Tot slot heeft BSR nog de 25kW sterke EK-Senior motor. Deze motor is bedoeld voor rijders vanaf 15 jaar oud. Deze motoren zijn op alle gehomologeerde frames te plaatsen.

BSR biedt naast het aanschaffen van complete power units ook de mogelijkheid om per wedstrijd een complete power unit te huren. Hiermee ben jij ieder weekend voorzien van het beste materiaal. De kosten per weekend zijn:

€ 350 / Race weekend voor de 7kW EK-Mini
€ 550 / Race weekend voor de 18kW EK-Junior
€ 750 / Race weekend voor de 25kW EK-Senior

Ben jij benieuwd naar elektrisch karten? Neem dan contact op met ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

The future starts here!

.

Technisch overzicht

Motor: EK-Mini (7kW), EK-Junior (18kW) en de EK-Senior (25kW)

Frame: Frame keuze vrij.

Leeftijd: EK-Mini (7-12 jaar) , EK-Junior (12-15 jaar), EK-Senior (15+ jaar)

Banden: NNB

Topsnelheid: 120km per uur


Heb jij interesse om deel te nemen aan deze klasse? Of heb jij vragen omtrent het reglement, de kosten of de aanschaf van een kart? Neem dan contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel op het circuit