9PK Super Cadet

9PK Super Cadet

Wil jij debuteren in de kartsport, maar ben jij qua lengte te lang voor een Cadet 160cc of een Parolin Rocky 160cc? Dan is de 9PK Super Cadet de ideale opstapklasse voor jou!

Gereden wordt met een Honda 200cc motor met 9pk aan vermogen. Het gewicht inclusief de rijder moet 125.00kg zijn en gereden wordt op vaste slicks en regenbanden. De keuze van het frame is vrij. Hiermee ligt de Honda 9PK kart precies tussen de Cadet 160cc/Parolin Rocky en de RK1 Junioren. De 9PK Super Cadet is dus een perfecte tussenklasse of instapklasse voor beginnende karters.

Speciaal voor coureurs die actief zijn in de huurkarting heeft het NXT GP Dutch Open in samenwerking met Kartschool Texel meerdere karts beschikbaar die gehuurd kunnen worden om te proeven van deze prachtige klassen. Heb jij interesse in de 9PK Super Cadet klasse? Neem dan contact met ons op!

.

Technisch overzicht

Motor: Honda 200cc met NXT GP zegel of bestaand 9PK zegel.

Frame: Frame keuze vrij, 101-frame of Senior-frame.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar oud (Het jaar dat je 10 jaar word)

Banden: Maxxis Sport (slicks) & Maxxis MW (regenband)

Topsnelheid: 90km per uur


Heb jij interesse om deel te nemen aan deze klasse? Of heb jij vragen omtrent het reglement, de kosten of de aanschaf van een kart? Neem dan contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel op het circuit