Tillotson T4 Mini

Tillotson T4 Mini

De Tillotson T4 Mini klasse is een wereldwijd succes en maakt dit jaar in de Benelux zijn aantreden. De T4 Mini is de perfecte vervolg klasse na de Parolin Rocky of de Cadet 160cc klasse die op jaarbasis een stuk goedkoper is dan een Mini 2-takt. Daarnaast is de T4 Mini klasse net zo snel als de 60CC Parilla klasse mede dankzij bijna 10PK en een zeer hoog koppel in het middengebied. Mede dankzij het mogen gebruiken van regenbanden en het wisselen van tandwielen is de T4 Mini zowel voor de monteur als voor de coureur een uitdagende kart.

Gereden wordt met de Tillotson T4 Mini kart. Een kartconcept dat vergelijkbaar is met deze van de Parolin Rocky klasse. Zowel chassis, als de motor, als de banden, dienen allen het zelfde te zijn zodat de rijder het verschil maakt. Dit wordt wereldwijd toegepast.

Daarnaast worden er vanuit Tillotson tickets uitgedeeld voor de Tillotson Nations Cup in Valencia (Spanje). Een WK-achtig event waarbij coureurs uit heel de wereld samen komen om te strijden voor de Nations Cup titel. Na vijf events (zie kalender) zullen er gratis tickets en tickets met korting worden verdeeld of de leiders in het kampioenschap. Race jij namens Nederland bij de Tillotson Nations Cup?

Heb jij interesse in de Tilltson T4 Mini klasse? Neem dan contact met ons op en wij brengen jou in contact met één van onze dealers!

.


Technisch overzicht

Motor: Tillotson T4 Mini

Frame: Tillotson T4 Mini chassis

Leeftijd: 7 tot en met 12 jaar oud.

Banden: Maxxis Rookie T4 (Slicks) & Maxxis Mini Rain MW21 (regenband)

Topsnelheid: 100km per uur

Heb jij interesse om deel te nemen aan deze klasse? Of heb jij vragen omtrent het reglement, de kosten of de aanschaf van een kart? Neem dan contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel op het circuit