Reglementen 2024

Reglementen 2024

Binnen het NXT GP Dutch Open zijn veel verschillende klassen actief. Van 2-takt tot 4-takt en van automaat tot aan schakel, bijna iedere kart kan mee racen binnen het NXT GP Dutch Open. Om mee te kunnen doen aan één van onze kampioenschappen dienen de karts te voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden staan beschreven in de technische reglementen. Hier staan alle technische regels waaraan een rijder zich moet houden. Dit om de competitie zo gelijkwaardig en eerlijk mogelijk te houden voor iedereen.

Daarnaast zijn er binnen het NXT GP Dutch Open ook vele huishoudelijke regels, protocollen en gedragsregels. Dit alles is terug te vinden in het sportief reglement.

Via deze regelementen, zowel sportief als technisch, proberen wij de wedstrijden zo eerlijk en sportief mogelijk te laten verlopen voor alle deelnemers.

Heb jij vragen over één van onze reglementen? Neem dan contact met ons op!
.

Reglementen overzicht


Heb jij interesse om deel te nemen aan één van deze klassen? Of heb jij vragen omtrent het reglement, de kosten of de aanschaf van een kart? Neem dan contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel op het circuit