Tillotson T4 Junior + Senior

Tillotson T4 Junior & Senior

De meest eerlijke, gelijkwaardige en meest betaalbare manier van wedstrijdkarten met een Junior of Senior kart.

De wereldwijde succesformule van Tillotson, de T4 series, is sinds 2023 terug in Nederland. Direct trok het bij vele deelnemers de aandacht vanwege het gelijkwaardige concept van de ze klasse. Iedereen rijdt met dezelfde chassis, dezelfde motoren, dezelfde velgen en dezelfde banden (gelimiteerd aantal van 2 a 3 sets per seizoen). In de T4 series maakt de rijder het verschil, niet de portemonnee. 

Het T4 Series concept trekt vele rijders uit verschillende hoeken aan. Zo zien wij coureurs vanuit de huurkarting succesvol de overstap maken, groeien er rijders door vanuit mini klassen en zien wij wedstrijdrijders uit andere klassen instromen omdat de gelijkwaardigheid en betaalbaarheid hen aantrekt. 

Daarnaast worden er vanuit Tillotson tickets uitgedeeld voor de Tillotson Nations Cup in Valencia (Spanje). Een WK-achtig event waarbij coureurs uit heel de wereld samen komen om te strijden voor de Nations Cup titel. Na vier events zullen er gratis tickets en tickets met korting worden verdeeld of de leiders in het kampioenschap. Race jij namens Nederland bij de Tillotson Nations Cup?

Heb jij interesse in de Tilltson T4 Junior, Senior of Master klasse? Neem dan contact met ons op en wij brengen jou in contact met één van onze dealers! Er zijn ook verschillende, zeer scherpe, arrive and drive mogelijkheden bij onze aangesloten dealerteams beschikbaar.

.

Technisch overzicht

Motor: Tillotson T4 Junior of Senior

Frame: Tillotson T4 

Leeftijd: Junior, vanaf 11 jaar (het jaar dat je 12 jaar wordt) tot en met 15 jaar oud.
Leeftijd: Senior, vanaf 14 jaar (het jaar dat 15 jaar wordt).
Leeftijd: Master, vanaf 14 jaar (het jaar dat 15 jaar wordt) voor rijders met iets meer gewicht.

Banden: Maxxis Sport T4 (Slicks) & Maxxis MW (regenband)

Topsnelheid: 100km per uur


Heb jij interesse om deel te nemen aan deze klasse? Of heb jij vragen omtrent het reglement, de kosten of de aanschaf van een kart? Neem dan contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel op het circuit