Parolin Rocky

Parolin Rocky

Dé perfecte en meest betaalbare opstapklasse binnen de NXT GP is de Parolin Rocky klasse. Deze zeer betaalbare kartklasse is bedoeld voor rijders tussen de zes en twaalf jaar oud en bestaat inmiddels al enkele jaren.

Gereden wordt met een 160cc 4-takt motor van het merk Loncin. Iedereen rijdt met de zelfde frames van het merk Parolin, alle bakkensets en onderdelen zijn het zelfde en de afstelmogelijkheden zijn minimaal. Hierdoor maakt de rijder het verschil in deze klasse. De karts staan ten alle tijden op slicks want regenbanden zijn verboden.

Gereden wordt enkel met verzegelde motoren voorzien van het originele KSB zegel of met een NXT GP zegel van één van de zegelpunten van het NXT GP.

De Parolin Rocky is al jaren lang de kweekvijver voor jong talent. Met gemiddeld 10 a 20 karts per wedstrijd is er overal op de baan een faire strijd. Gestreden wordt voor een algemeen klassement en een extra rookie klassement voor alle eerstejaars Parolin Rocky rijders.

.

Technisch overzicht

Motor: Verzegelde Loncin 160cc

Frame: Parolin Rocky, mini-frame.

Leeftijd: 6 tot en met 12 jaar oud.

Banden: Maxxis Rookie (slicks)

Topsnelheid: 80km per uur


Heb jij interesse om deel te nemen aan deze klasse? Of heb jij vragen omtrent het reglement, de kosten of de aanschaf van een kart? Neem dan contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel op het circuit