NXT GP Eindfeest

NXT GP Eindfeest

Het 2022 seizoen van het NXT GP Dutch Open zit er op en dat betekend dat onze kampioenen bekend zijn. Om al deze winnaars nog één keer hun verdiende moment of fame te geven zullen wij al onze winnaars huldigen tijdens het NXT GP Eindfeest. Op deze avond ontvangen alle deelnemers in de top drie van het eindklassement een mooie seizoensbeker.

Op vrijdag 16 december zullen wij vanaf 20:00 uur de deuren openen voor al onze winnaars, hun vrienden, familieleden en teamleden. Uiteraard zijn alle deelnemers van het NXT GP Dutch Open ook van harte welkom om aanwezig te zijn tijdens deze gezellige avond.

Meld je nu aan voor het NXT GP Eindfeest

Wil jij aanwezig zijn bij het NXT GP Eindfeest? Meld je dan hier aan voor 16 december. De inschrijving sluit op 10 december 2022.

De avond duurt van 20:00 uur tot en met 23:00 uur. Naast dat wij onze kampioenen huldigen zal er ook een DJ zijn die de avond voorziet van feestelijke muziek, zullen er hapjes en drankjes zijn en sluiten wij de avond af met een tombola waarbij vele mooie prijzen te winnen zijn, waaronder een jaar lang gratis racen! Ga dus niet te vroeg weg, want wordt jouw naam getrokken maar ben je niet meer aanwezig, dan vervalt helaas jouw prijs!

Alle deelnemers op het eind podium mogen naast de coureur zelf één persoon gratis meenemen. Daarnaast ontvangen zij één consumptiemunt gratis.

Toegang tot het NXT GP Eindfeest kost €5 per persoon.

Alle dranken (fris, bier, wijn) zijn te halen bij de bar en kunnen hier direct afgerekend worden.

Locatie: The Spot, Wilhelminaplantsoen 17, 1404 JA Bussum
Starttijd: 20:00 uur
Eindtijd: 23:00 uur