NXT GP Kick-Off Texel

NXT GP Kick-off Texel

De generale repetitie voor het NXT GP Dutch Open seizoen 2021 vindt plaats op historische NXT GP bodem. Op de kartbaan van Karting Texel organiseerde wij ons eerste NXT GP event ooit in 2018. Nu, ruim 2,5 jaar later, starten wij opnieuw het NXT GP seizoen op Texel. Dit keer met de NXT GP Kick-off. In samenwerking met de MAB club texel organiseren wij de kick-off van 2021!

De NXT GP kick-off is de perfecte test om jouw coureur klaar te hebben voor het 2021 seizoen. Via drie vrije trainingen, één kwalificatie en drie experiences racen onze deelnemers zich klaar voor het nieuwe seizoen. Let op, de NXT GP Kick-off telt niet mee voor het Dutch Open kampioenschap!

Helaas is het op Texel niet mogelijk om te racen met 2-takt karts. Hierdoor kunnen niet alle NXT GP klassen deelnemen. De klassen die wel kunnen deelnemen staan onder aan de pagina beschreven. Vanwege de kleinere paddock en kleinere baan kunnen wij per klasse maar een maximaal aantal deelnemers inschrijven.

Wees er dus snel bij want vol = vol!

.

Schrijf je in en doe mee!

Wil jij mee racen tijdens de NXT GP Kick-Off op Texel? Dat kan! Klik hier en doe mee!

Deelnemen kan in de volgende klassen:

Zaterdag 6 maart 2021:

Cadet 160cc + Cadet 160cc Rookie cup (Nog 2 plaatsen beschikbaar)
Parolin Rocky + Parolin Rocky Rookie cup (Nog 1 plaats beschikbaar)
Honda 9PK (Nog 6 plaatsen beschikbaar)

Zondag 7 maart 2021:

RK1/ NXT WF Junior (Nog 2 plaatsen beschikbaar)
Pro Kart Sprint Cup (Nog 2 plaatsen beschikbaar)
Senior 4-takt ( RK1, Honda 390, NXT WF) (Nog 1 plaats beschikbaar)

Heb jij interesse om deel te nemen aan deze wedstrijd? Of heb jij vragen omtrent het reglement, de kosten of de aanschaf van een kart? Of wil jij deelnemen maar heb jij geen eigen kart en zou je een raceklare kart willen huren? Neem dan contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel op het circuit!