Senior Events

Be the driver

Ben jij een groot raceliefhebber en is het jouw grote droom willen ervaren hoe het is om met een raceauto over een circuit te racen? Kies dan voor de NXT be the driver experience!  Bij de  be the driver experience ervaar jij hoe het is om een autocoureur te zijn. Stap op een volledige arrive and drive basis in een van onze raceklare raceauto’s en race 90 minuten lang, onder begeleiding van een ervaren coureur, over jouw droom circuit! Op een veilige manier mag het gaspedaal volledig ingetrapt worden en verleggen we gedurende de sessie jouw grenzen.

Wij hebben drie raceklare auto’s staan dus boekingen voor drie personen te gelijk is mogelijk! 

Meer informatie? Neem contact met ons op!  


Contact

Be the driver long


Ben jij een groot raceliefhebber en is het jouw grote droom willen ervaren hoe het is om met een raceauto over een circuit te racen? Maar is de 90 minuten uit de normale expierence te kort? Kies dan voor de NXT be the driver experience Long of Extra Long!  Bij de  be the driver experience ervaar jij hoe het is om een autocoureur te zijn. Stap op een volledige arrive and drive basis in een van onze raceklare raceauto’s en race een halve of een hele dag lang, onder begeleiding van een ervaren coureur, over jouw droom circuit! 

Meer informatie? Neem contact met ons op!


Contact

Flying lap experience

Zou jij het Circuit van Zandvoort, Assen, Zolder of Spa Francorchamps wel eens van de andere kant van de vangrail willen bekijken? En zou jij willen ervaren hoe het is om op volle racesnelheid, spiegel aan spiegel, door jouw favoriete bocht te racen? Stap dan in bij een van onze professionele coureurs en ervaar de NXT Flying lap experience. Tijdens de Flying lap experience ervaar jij hoe het is om echt te racen. We rijden dus niet enkel wat rondjes over het circuit, we gaan, samen met een andere auto van het team, rondenlang de strijd aan! Je ervaart late uitremacties, spiegel aan spiegel gevechten en voelt de adrenaline van een echte autocoureur.  

Meer informatie? Neem contact met ons op!  


Contact

Speed experience


Wil jij binnen een uur ervaren hoe het is om zelf te racen, maar ook ervaren hoe een echte race simulatie voelt? Stap met de NXT Speed+ experience vijf ronden lang zelf achter het stuur van een echte raceauto, om vervolgens op volle racesnelheid mee te racen op snelheid over het circuit! Binnen 60 minuten proef jij pure adrenaline en is het racevirus volledig in je lichaam gekropen! 
Meer informatie? Neem contact met ons op.


Contact