T4 Junior klasse krijgt vorm

Tillotson groeit door! De afgelopen maanden groeit de interesse in onze Tillotson klassen naar een ongekend niveau!

Op dit moment verwachten wij ruim 30+ Senioren voor het 2024 seizoen. Ook de hagelnieuwe T4 Junior klasse krijgt vorm. Op dit moment hebben wij al meer dan 20 deelnemers die hun debuut gaan maken in deze nieuwe klasse. En met een maximum van 34 karts per klasse begint deze klasse al goed vol te raken!

Om deze potentie en groei aan te kunnen hebben wij natuurlijk dealers en raceteams nodig. Naast onze vaste Tillotson dealers van Pitparts.nl, Kartschool Texel, The Grid – Racing en BeNeDu Racing hebben wij nu ook een nieuw dealership en raceteam in Zuid-Holland er bij! Welkom ESMEA Racing Team!

Heb jij interesse in de meest gelijkwaardige en betaalbare kartklasse van Nederland? Meldt je dan snel aan want vol is vol! The future is Blue!